Wie is Karoline?Achter de naam “Vastgoed Karoline” ontdek je Karoline.

Het was een lang gekoesterde droom die eindelijk in vervulling ging. Begin 2023 heb ik mijn eigen vastgoedkantoor geopend in het prachtige Ronse, de parel van de Vlaamse Ardennen en mijn geliefde stad.

Vele jaren heb ik gewerkt in een vastgoedkantoor in Ronse, waar ik mijn ervaring heb opgedaan in de Vlaamse Ardennen en le Pays des Collines. Mijn passie voor vastgoed groeide steeds meer, waardoor ik gebeten was om verder te groeien en een eigen kantoor te openen.

Ik ben een enthousiaste en gedreven persoon met een sterke persoonlijkheid. Elke dag ga ik met passie en een positieve instelling op pad voor mijn klanten.

Ofwel ben ik op zoek naar nieuw “vastgoed te koop” ofwel ben ik aan de slag in opdracht van een klant, om een “eigendom te verkopen”.

Een Ronsenaar in hart en nieren

Ik ben een erkend vastgoedmakelaar met jarenlange ervaring in Ronse, waar ik ook al bijna 18 jaar woon. Ik heb mijn hart in Ronse verloren en na 18 jaar durf ik mij wel een Ronsenaar te noemen. Het is mijn thuishaven en vertrouwd gekend terrein.

Wonen en werken in eigen stad kent alleen maar voordelen. Ik ben sociaal geëngageerd waardoor ik veel mensen ken. Belangrijk om te weten wat er leeft in eigen stad en ben dan ook graag van de partij als er iets te beleven valt. Bovendien ben ik een grote wielerfan, waardoor ik de Vlaamse voorjaarsklassiekers nooit wil missen in onze eigen Vlaamse Ardennen.

Je komt mijn niet alleen in Ronse tegen, maar ook op Vlaamse of Waalse aanpalende deelgemeenten, waar ik al verschillende eigendommen mocht verkopen.Karoline, je gids voor vastgoed

Vastgoed is in een razendsnelle evoluerende wereld voor veel mensen onbekend terrein waarmee je toch minstens éénmaal in je leven in aanmerking komt.
Is het niet om zelf een woning te kopen, vastgoed kruist helaas je levenspad ook wel eens in mindere positieve omstandigheden bv. bij een overlijden in de familie, waarbij een ouderlijk huis, een warm nest, verkocht moet worden.

Welke levensfase het ook moge zijn, bij cruciale momenten in je leven, zoek je vaak een vastgoedmakelaar waarop je kan vertrouwen en die je gidst door de wereld van ‘vastgoed’.

Ik maak graag tijd voor jou waarbij een persoonlijke aanpak de sleutel voor succes is. Ik vind het heel belangrijk te luisteren naar jouw verhaal en je wensen en noden.


“I'm the KEY to your new HOME”


Karoline Maheur

<br>Karoline Maheur

Wat zijn mijn troeven?

Commercieel zijn is zeker een pluspunt en door mijn Biv-opleiding en behaalde erkenning, kon ik ook het juridische gedeelte van de job leren.
Op regelmatige basis volg ik bijscholingen om mijn vakkennis en expertise in vastgoed te optimaliseren of om op de hoogte te blijven van de voortdurend veranderende wetgeving.

Dit is het voordeel voor jou als klant om met een erkende vastgoedmakelaar te werken om je eigendom te verkopen of iets aan te kopen!


Vertel me jouw verhaal

Ben jij op zoek naar een vastgoedmakelaar om een eigendom te (ver)kopen?
Graag kom ik vrijblijvend bij je langs om te luisteren naar jouw verhaal.

WANNEER SPREKEN WE AF?